• Large_Visualisering_Koncerthus_gardrum.jpg
  • Largel_Foto_froperspektiv.jpg
  • Large_Plan_nat2.jpg
  • Large_Foto_sten_med_lys_2.jpg

Kalkhaven i Koncerthuset

I gårdhaven i hjertet af DR's Koncerthus af Jean Nouvel når solens stråler sjældent helt ned. Derfor måtte SLA tænke i nye baner i indretningen af den skyggefulde have.

Ved at kombinere unikke, skyggetålende græsarter med hvide kalksten i varierende størrelse og forarbejdninger, har SLA skabt et inviterende opholdsrum, som både er velegnet til pauser for koncerthusets ansatte og som en lysende udsigt for de omkringliggende kontorer. Når mørket falder på lyses stenene op nedefra og skaber spændende skygger og farvespil.

 

Ydelse Design og projektering af gårdrum
Sted DR-Byen, København, Danmark
Type Rammeaftale
Bygherre 
DR-Byen
Designperiode 2013-2014
Realisering 2014-2015
Areal 160 m2
Samarbejdspartnere Alectia 

Hvordan skaber man lys og luft i et gårdrum, hvor solen sjældent skinner?