• Large_cover.jpg
  • Large_elefanter_foran_hus2.jpg
  • Large_plan_renset.jpg

Elefantlandskabet i Zoologisk Have

Det slyngede elefantlandlandskab binder det nye elefanthus af Norman Foster sammen med det gamle og åbner op for overgangen mellem Frederiksberg Have og Zoologisk Have. På den måde får offentligheden et eksotisk indslag på deres gåtur i parken, samtidigt med at Zoo’s besøgende kan følge elefanternes liv, med Frederiksberg Haves romantiske landskab som malerisk baggrund.

 
Sted Københavns Zoologiske Have
Type Byrum
Bygherre Zoologisk Have 
Designperiode 2002-2007
Realisering 2005-2008
Areal 1,2 ha.
Samarbejdspartnere Foster & Partners, Rambøll, Buro Happold, Davis Langdon, Ultraaqua

 

Som et nyt, eksotisk indslag føjer det slyngede landskab sig til oplevelserne i Frederiksberg Haves romantiske anlæg