Praktik ved SLA
Efteråret 2022

SLA søger talentfulde studerende med grønne ambitioner, der har lyst til at blive en del af hverdagen på vores kontor i Aarhus.

Som praktikant hos SLA får du praktisk erfaring med projekter i både Danmark og internationalt, og mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige skalaer og faser. Vi skræddersyer praktikken efter dine kompetencer, ambitioner og mål. Tidligere praktikanter har bl.a. arbejdet med Gellerup Naturpark, Nationalparkcenter Thy, koldkrigsmuseet REGAN Vest, gågader i Silkeborg samt konkurrencer og projekter i både Skandinavien, Asien og Nordamerika.

Som praktikant arbejder du side om side med dedikerede kolleger med forskellige fagligheder og kompetencer. Vi garanterer en varieret hverdag i et kreativt og uformelt miljø. Du vil under praktikken være tilknyttet en arkitekt, der følger de projekter, som du kommer til at arbejde på. Når det er muligt, vil du også tage med på byggepladsbesøg og til møder med kunder og samarbejdspartnere. Vi sætter stor pris på en uformel omgangstone, og værner om en kultur hvor der er plads til at tage initiativ og blive klogere undervejs.

 

Din uddannelsesbaggrund – og forventninger til dig

Vi forventer, at du er i gang med at blive arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer eller planlægger ved Det Kongelige Akademi, AARCH, KU, AU, AHO, NMBU eller lignende internationale institutioner. Vi kan ikke tilbyde dig et praktikophold, hvis du har færdiggjort din kandidat.

Vi lægger stor vægt på at du:

— Er kreativ og god til at visualisere tanker og idéer, enten i hånden, på skærmen eller i modelrummet

— Er velbevandret i Adobepakken, AutoCad og 3D- programmer, gerne Rhino og archicad

— Er imødekommende og nysgerrig

— Er lærenem og arbejder gerne selvstændigt med dine opgaver

— Har et bankende grønt hjerte

Arbejdstid og vilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og praktikopholdet har en varighed fra d. 01. februar 2023 til den 30. juni 2023.

 

Hvordan søger du praktikpladsen?

For at søge en praktikplads skal du sende os din motiverede ansøgning, CV og portfolio som PDF. Studerer du byplanlægning eller lignende er portfolio ikke et krav. I emnefeltet bedes du skrive ”Praktik Aarhus”

Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 28. oktober 2022. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores praktikansvarlige på hr@sla.dk.

 

Om SLA

SLA er Skandinaviens største naturbaserede design studio. Tilsammen er vi 130 landskabsarkitekter, antropologer, biologer og byplanlæggere, der arbejder tværfagligt med landskab, byrum og byplanlægning. Vi bruger naturen til at løse nogle af tidens største, urbane udfordringer med målet om at skabe klimatilpassede, sanselige og sunde byer for alle.

Tegnestuen har igennem de sidste 30 år realiseret innovative byrum og udviklingsplaner internationalt såvel som nationalt. Indenfor de seneste år har SLA oplevet stor udvikling og vækst og har manifesteret sig som en af de absolutte frontløbere indenfor naturbaseret design. I dag beskæftiger SLA i over 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo.

SLA Camp 2021
SLAs kontor i Aarhus