Open call —
Praktikant til SLA's tværgående arbejder

Som praktikant hos SLA, bliver du en del af vores hold af tværgående fagpersoner, som består af biologer, antropologer, geografer, lysdesigner, landskabsarkitekter m.fl. Vi arbejder tæt sammen med tegnestuens landskabsarkitekter og arkitekter om design af byrum og byplanlægning. Vores fælles mål er at designe bedre betingelser for liv – både for mennesker og den natur vi er en del af.

En praktik ved SLA vil bringe din faglighed i spil i det interdisciplinære teamwork og give dig praktisk erfaring med projekter i både Danmark og internationalt. Vi søger en praktikant som kan deltage i det daglige arbejde med sin faglighed og interesse. Vi forestiller os, at du følger en uddannelse indenfor fx biologi, geografi, nature management, eller miljøøkonomi, og har interesse for tværfagligt arbejde med afsæt i enten naturen eller det sociale liv.

Vi lover en dynamisk og varieret hverdag i et kreativt og uformelt miljø. Vi sætter stor pris på en uformel omgangstone, og har en kultur, hvor der er plads til at tage initiativ, spørge sig frem og blive klogere undervejs. Du vil få oplevelsen af ansvar, selv få lov til at designe dit praktikforløb i samarbejde med tegnestuen og vil arbejde side om side med dedikerede kolleger med mange forskellige fagligheder og kompetencer.

Tegnestuens projekter spænder fra design af byrum til større planlægningsopgaver, rådgivning inden for naturforvaltning og udvikling af strategier for biodiversitet. Alt afhængig af din baggrund og dine interesser, vil du som praktikant hos SLA blandt andet få mulighed for at bidrage til:

— Kortlægning og analyse af naturforhold
— Udarbejdelse af kort- og landskabsanalyser i GIS
— Analyse af økosystemtjenester og økonomiske konsekvenser af biodiversitetsindsatser
— Vurderinger og anbefalinger til design af ny natur og byområder
— Research og metodeudvikling
— Og grafisk præsentation og kommunikation

Din uddannelsesbaggrund – og forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er igang med din kandidatuddannelse, og at du brænder for at arbejde tværfagligt med det formål at skabe mere natur og bedre forhold for liv i samfundets udvikling.

 

Kan du se dig selv i følgende?

— Du har mod på at arbejde tværfagligt og kan omsætte viden og fagligt stof til løsningsorienterede anbefalinger, der er forståelige og anvendelige for forskellige faggrupper. Selvfølgelig i tæt samarbejde med dine kollegaer
— Kan formulere dig godt på skrift og formidle viden og dit arbejde på en enkel, konkret og forståelig måde – på dansk og på engelsk
— Er i stand til delvist at arbejde selvstændigt, at du er imødekommende og nysgerrig og ikke mindst, at du har et bankende grønt hjerte

 

Ansøgning

Lyder praktikken som noget for dig, så send en motiveret ansøgning samt CV til hr@sla.dk senest fredag den 18. november 2022 med ’Praktikant til tværgående samarbejde` i emnefeltet.

Spørgsmål til praktikken kan rettes til Kristine Kjørup Rasmussen på mail kkr@sla.dk

 

Arbejdstid og vilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og praktikopholdet har en varighed af cirka 5 måneder med opstart onsdag den 01. februar 2023. Du vil få tilknyttet en mentor, som vil følge dig i dit praktikforløb og sørge for at du både fagligt og socialt føler dig tilpas på tegnestuen. Du vil også blive en del af en frokostordning, og der vil være frugt, te og friskkværnet kaffe i kantinen.

 

Om SLA

SLA er Skandinaviens største naturbaserede design studio. Tilsammen er vi 130 landskabsarkitekter, antropologer, biologer, byplanlæggere m.fl., der arbejder tværfagligt med landskabsarkitektur, urbant design og byplanlægning. Tegnestuen, der er grundlagt i København, har igennem de sidste 30 år realiseret innovative byrum og udviklingsplaner, internationalt såvel som nationalt. SLA designer byer, byrum og natur i alle skalaer: Fra parker og pladser til masterplaner og biodiversitetsstrategier for hele regioner.
I dag har tegnestuen igangværende projekter i Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten og beskæftiger over 130 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Oslo.