Barselsvikariat: Lysdesigner
med fokus på lys og mørke

Muligheden for at blive en del af et professionelt arbejdsfællesskab med bæredygtighed og biodiversitet på dagsordenen er lige nu åben. Vores lysdesigner skal på barsel, og vi søger derfor en ny kollega til et barselsvikariat til vores kontor i København. Jobbet er for dig, der har mod på, og evner til, at sætte kursen for lysdesignet i vores projektet med fokus på lys og mørke

Stillingen som lysdesigner omfatter at varetage tegnestuens belysningsstrategier og -koncepter i forbindelse med projekter i ind- og udland. Som lysdesigner vil du have det overordnede ansvar for at styre det komplekse samspil mellem lys og mørke og skabe en bestemt stemning og atmosfære som en del af det naturbaserede design. Det vigtigste for os er at du har forståelse og interesse for mørkets nødvendighed for dyr, planter og mennesker og øjets tilpasning til mørket.

 

Om jobbet

Du vil indgå i vores interdisciplinære fagfællesskab, med kernefaglighed inden for biologi og antropologi, som arbejder på tværs af tegnestuens projekter. Du vil skulle arbejde meget selvstændigt og i tæt samarbejde med den projektansvarlige på forskellige projekter og projekternes designteams. Arbejdet er ofte meget varieret og skifter karakter afhængigt af projekter og kunder.

 

Dine arbejdsopgaver og -ansvar vil bl.a. bestå i:

— Indgå i projekter i forskellige faser og udvikle belysningsstrategier og koncepter
— Samarbejde med kunder, arkitekter, ingeniører, biologer, antropologer og myndigheder
— Have kontakt med forskellige producenter og udfordre standard-produkter
— Udføre feltarbejde med betjening af spektrometer til måling af lyskilder
— Lysberegne i Dialux Evo og have kendskab til et eller flere af disse programmer: Illustrator, Photoshop, InDesign, Autocad eller lignende

Vi forventer, at du har følgende kompetencer:

— Baggrund som lysdesigner med minimum 3 års arbejdserfaring med belysningsprojekter i forskellige faser
— Kunne arbejde selvstændigt, skabe hurtigt overblik over projekterne og arbejde tæt sammen med forskellige fagligheder og samarbejdspartnere
— Er indstillet på at arbejde interdisciplinært, og kan omsætte viden til anbefalinger og løsninger
— Er imødekommende, opsøgende og opfølgende på opgaver internt og eksternt
— Kan formulere sig godt på skrift og formidle sin viden og sit arbejde på en enkel, konkret og forståelig måde – både på dansk og på engelsk

Stillingen er på fuld tid. Løn og vilkår aftales efter kvalifikationer. Barselsvikariatet ønskes at starte i midt maj, f.eks. d. 15. maj 2023 – og forventes at vare i minimum 12 måneder med eventuel mulighed for fastansættelse. Har du spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte Lisbeth Dam Kørner på tlf.: +45 2535 7475.

 

Om ansøgningen

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Samtaler holdes løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. I ansøgningen må du gerne uddybe din passion for belysning og mørke samt hvorfor SLA er attraktivt for dig at være en del af i fremtiden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning inklusiv CV senest fredag d. 17. marts 2023. Send venligst ansøgningen til hr@sla.dk og skriv ”Lysdesigner til KBH” i emnefeltet.

 

Om SLA

SLA er Nordens største, naturbaserede design studio, som arbejder interdisciplinært med landskab, byrum og byudvikling. Vi bruger natur, design og teknologi til at skabe tilpasningsdygtige og biodiverse byer og landskaber, der inspirerer til fællesskab og mangfoldighed. Tegnestuen har igennem de sidste 30 år realiseret en lang række innovative projekter internationalt såvel som nationalt. I dag er vi tilsammen 130 landskabsarkitekter, antropologer, arkitekter, biologer og byplanlæggere fordelt på kontorer i København, Oslo og Aarhus.

Ballerup Banegårdsplads