Project Controller

Er du analytisk, struktureret, detaljeorienteret og motiveres du af at arbejde med økonomi- og project controlling, men har også sans for de udviklingsorienterede opgaver? Er du tryg ved at have en selvstændig og udadvendt rolle, og nemt ved at skabe relationer på tværs af organisationen? Så er det her den helt rigtige stilling til dig.

SLA er et naturbaseret designstudio, der bl.a. arbejder med landskaber, byrum, byplanlægning, masterplaner, biodiversitetsstrategier mv. Vi værner om vores høje faglighed og går tværfagligt til værks. Vi har derfor en mangfoldig arbejdsplads med mange dygtige specialister inden for landsskabsarkitektur, biologi, antropologi, lysdesign og byplanlægning, som arbejder tværfagligt på projekter i Danmark og udlandet.

SLA ligger centralt i Njalsgade, København, med seks minutters gang til Islands Brygge Metro.

Stillingen er på fuldtid. Løn og vilkår aftales efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte CFO, Bo Danielsen på mail bda@sla.dk.

 

Om jobbet

Jobbet vil være koncentreret omkring regnskabs- og økonomistyringsopgaver, specielt i forhold til virksomhedens mange projekter – herunder økonomisk sparring med projektledere, samt at understøtte projektlederne i den månedlige fakturering. Du vil også forestå ledelsesrapporteringen ift. projektøkonomi samt udarbejde relevante analyser på tværs af projekter og kontorer.

Du vil blive en del af et velfungerende team, som ud over dig består af en CFO, som du vil referere til, og en bogholder og HR.

 

Dine arbejdsopgaver og -ansvarsområder vil bl.a. bestå i:

— Understøtte projektledere i økonomiske forhold

— Tilsikre korrekt og rettidig fakturering

— Ledelsesrapportering af projekter

— Samarbejde med CFO og resten af ledelsen i henhold til ad hoc-analyser

— Bistå med udarbejdelsen af månedsregnskaber

— Implementering af et nyt timesagssystem samt være systemansvarlig for det

— Regnskabs- og controllingopgaver af vores ind- og udenlandske kontorer

— Tilsikre compliance i samarbejde med vores CFO i henhold til SLA’s kontorer i udlandet

 

Om dig

Du er motiveret, har et højt engagement og evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du har handleevne og forretningsforståelse. Du er en dygtig analytiker, og det er vigtigt, at du er initiativtagende og kan bistå i udviklingen af organisationen. Desuden har du sans for detaljen, er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at levere til tiden.

Herudover forestiller vi os, at du har følgende kompetencer:

— Har en relevant økonomfaglig baggrund

— Har erfaring med regnskab og økonomistyring og gerne business intelligens løsninger

— Generelt gode it-kompetencer

— Er detalje- og løsningsorienteret

— Har gode kommunikative egenskaber på både dansk og engelsk

 

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige, passionerede og tværfaglige kollegaer på kontoret i København. Kulturen i SLA er præget af et stærkt sammenhold og evig nysgerrighed kombineret med et højt ambitionsniveau og stor grad af frihed. Vi arbejder målrettet med at skabe projekter af høj kvalitet samt styrkelse af det faglige fællesskab. Den løbende udvikling af både den enkelte medarbejder og SLA er en vigtig og integreret del af hverdagen.

Du vil referere til CFO, Bo Danielsen. For at få succes i jobbet er det essentielt, at du brænder for at gøre en forskel, og det er desuden afgørende at du trives med en bred, kontaktflade på alle niveauer i virksomheden.

Stillingen er på fuld tid. Løn og vilkår aftales efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte CFO, Bo Danielsen på mail bda@sla.dk.

Kystpromenade, Allinge
Amager Bakke, København

Om ansøgningen

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige profil. Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Samtaler holdes løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Vi ser frem til at modtage din ansøgning inklusiv CV senest fredag d. 29. september 2023.

 

Om SLA

SLA er Nordens største, naturbaserede design studio og arbejder tværfagligt med landskab, byrum og byplanlægning. Vi bruger natur, design og teknologi til at skabe tilpasningsdygtige og biodiverse byer og landskaber, der inspirerer til fællesskab og mangfoldighed. Tegnestuen har igennem de sidste 30 år realiseret en lang række innovative projekter internationalt såvel som nationalt. I dag er vi tilsammen 130 landskabsarkitekter, antropologer, biologer og byplanlæggere fordelt på kontorer i København, Oslo og Aarhus.