Forside   Planlægning   Byrum   Borgerinddragelse   Ydelser   Profil   Mediatek   Kontakt                                 English
     
 
Fotokonkurrence på SLA
 

Placering: 1. præmie

Sted: Frederiksberg nye pladser

Fotograf: Lene Dammand Lund, administrerende direktør

 

Rummet skabes af brugerne – han er på stand-by og pigerne skuer ud over det ganske rum, og de kan ses af alle. Her er beton, gråt og byagtigt. Scatere og et moderne byliv.

 

Billedet viser en uventet side af byrummet – der afsløres som åbent for mange mennesker.

 

Billedet tildeles første pris for at vise sider af bylivet, der peger fremad. Rummet tages i besiddelse, omdefineres og lades passivt, når den unge mand eller pigerne, tager videre. Et midlertidigt ophold skaber byliv på en afslappet, moderne måde i en konservativ kommune.

 

 

Placering: Hædrende omtale

Sted: Columbinehaven, Tivoli

Fotograf: Agnete Schimmell Raakjæer, Piccoline

 

Billedet viser en smuk have, romantik og hattedamer med partukort, der diskutere blomster – eller frøen, de har trådt på. Her er fred, idyl og alt er som forventet. Et projekt, der viser det smukke og sanselige ved haver, der ikke rummer meget potentiale for unge mennesker og fremtidens brug af offentlige rum. En slags reaktionær stagnering, hvor rummet er uafhængig af brugerne – de er bare på besøg. Billedet hædres for netop at gengive dét.

 

 

 

Placering: Hædrende omtale

Sted: Sdr. Boulevard

Fotograf: Martin Søberg, Kommunikationsmedarbejder

 

Det smukke, nærmest slotshave agtige overfor det nærmest sydeuropæiske og bymæssige, proces med anlægsarbejde og biler. Billedet hædres for den måde det gengiver byrummets forskellighed og kontrasten mellem det grønne og det urbane.

 

 

Placering: Hædrende omtale

Sted: Frederiksberg nye pladser

Fotograf: Agnete Schimmell Raakjæer, Piccoline

 

Mennesker, helhed og detalje var konkurrencens tre nøgleord. Billedet hædres for at indeholde elle tre elementer. Pigen i venstre side hvis opmærksomhed er blevet fanget af lydbrønden fremhæves som en fin detalje i billedet.